Störningsmoment.

#1: Min mp3 har varit inne på reparation i 3 veckor!!! Damp-Henry på tunnelbanan börjar bli lessen i ögat.

#2: Folk som tvärstannar preciis när dom kliver av rulltrappan! Hallå, hört talas om den mänskliga domino-effekten?! Look into it!

#3: Stora fnittrande tjejgäng på bussen. Ja, jag är precis likadan, men det är galet jobbigt när man är ensam och inte har nån mp3-spelare till hjälp för att stänga ute era hyenaskrik!!!

#4: Sura busschaufförer. Take a chill-pill why don´t you!

#5: Mammor som tror att dom är härskare över universum med sina jävla barnvagnar! Man får ju slänga sig i ren panik åt sidan för att inte hamna i knät på era äckliga ungar när ni kommer farande i 130!

#6: Ledig en dag i veckan. I need the cash, men det är fan inte humant!



***************************************************************************************
Jag är inte pessimist. Inte bara iallafall. Så här kommer några "Gör livet värt att leva" oxå! =) :
***************************************************************************************


#1: Folk som ler åt en på gatan. Bara sådär helt omotiverat! Det finns liv på denna planet!!

#2: Sanna utklädd till 80-talsbrutta i roliga sammanhang.

#3: Bra musik! Om man ändå hade nåt att lyssna på...

#4: Mys i soffan med lyx-yoghurt och en bra film


**************************************************************************************
Ser man på, jag är visst mer pessimist än optimist! Det var som tusan! Det gäller väl att ta livet med en stor klackspark och slänga på några nävar salt...Då brukar det bli helt okej faktiskt. Man måste kunna skratta åt alla situationer, dör humorn så dör även vi. Och dö är det sista vi bör göra.

Jag är nog mer en vinter-människa än en sommar-människa. Julen är mysig. Snön är fin. Tomten är snäll. Klapparna är roliga. Sommaren är varm. Varmt = svettigt. Svettigt = obehagligt. Svettigt = bikini. Bikini + tjock = inte sant! Men det är mysigt att grilla och dricka cider på balkongen!

The show must go on.

Lallalove! // H

Trött-listan

Saker jag är fruktansvärt trött på:



* Ryska överparfymerade damer (därför att en obehindrad andning är en ganska primär egenskap när det gäller att hålla sig vid liv)

* Människor som går onaturligt långsamt (visst, röresehindrade personer får givetvis ett "slipp ut ur fängelse-kort" i den här kategorin, men vanliga människor som bara inte råkar ha bråttom som sniglar sig fram på exempelsevis drottninggatan ska straffas! Ni är ivägen!!!)

* Omdömeslösa resenärer med mp3 (skaffa ett par täta hörlurar, eller skit i att spela nån jävla smurf-techno på högsta volym i tunnelbanan. Ni är jobbiga!)

* Folk som upptäckt att mobilen går att använda som bärbar musikkälla och tar för givet att alla i vagnen vill lyssna på den senaste coola fucking "jag är en jättekul animerad groda/ ko/ flodhäst som sjunger och dansar extremt roligt"
(
behövs det verkligen en förklaring?)

* Informationstanten / farbrorn i SL:s högtalarsystem (Vi hör inte vad ni säger!!!!!! Prata tydligare, så vi i den stackars arbetarklassen vet om vi kommer bli 5 eller 50 minuter försenade!!!)

* Att räkningarna alltid är högre när det är som tommast på kontot (det slår aldrig fel!!)

* Att affären ALLTID är stängd när man verkligen behöver något (ibland är det svårt att laga omelett utan ägg)

* Att man alltid blir sjuk när man ska göra någontling väldigt viktigt/ roligt. (underbara tajming!)



Det är nog det jag känner toppar "trött på"- listan denna gång. Funderar på att göra den till ett återkommande inslag i bloggen, för man är ju faktiskt alltid trött på nåt!

Peace! //Bambi

Release me!

Jaha. Då var man här igen. En smula övertrött, en smula koffeinöverförfriskad och en smula ensam.

Mycket roligt In-Real-Life-Citat av Barbie: (vi diskuterade hennes något märkliga innehåll i handväskan)
- Jaa men asså, tumstocken har jag ju för att mäta saker hemma, och måttbandet har jag ju för att mäta mig själv!

Jamendåså! =)

Vi skulle till Hard Rock å mingla igår, vi hade jättemycket tålamod i kön. Sen kom vi fram till dörren och kom på att vi inte ville gå in! Yee-hee-heess! Så vi åkte till Nivå 22 på Fridhemsplan för att ta några cider, och där var det överbefolkat av balklädda 18-åringar. Dom skulle väl på nån skiva eller nåt...Det var nog första gången man kände av sin bittra ålder a´100 år för gammal! Men det var trevligt iallafall.
Sen bar det hemåt för film-mys. Såg Rödluvan-parodi-filmen, och OJ vad bra den va!!! LOVE IT! Att en ful tecknad, sjungande get kunde va så fruktansvärt underhållande! =) Highly recommended!

Ledig två skööna dagar nu, ska iofs bli pissväder, men det gör inte så mycket. Jag hittar säkert på nåt skoj =)

Kreativiteten är ikke på topp just nu, jag får återkomma med vidare information när det finns nåt vettigt att berätta!

Love! // PrincessBambi

Tack!!!

Tack Gud för att du lämnade tillbaka mitt busskort! Du jävlades med mig i 20 minuter när jag sprang runt i lägenheten och letade efter den där lilla, men oj så viktiga pappersbiten i glada färger. Du hade ju bara flyttat på den, och lagt den i min byxficka istället för i väskan där jag lämnade det sist! Du är rolig du, Gud! Nu ska jag göra goda gärningar hela dagen bara för att du var så snäll och gav tillbaks det! Tack tack farbror Gud!

Rise and shine!

Ett mirakel har skett! Jag.Är.Inte.Bakfull! Även fast jag drack igår! Wuuhuuu!!!
Däremot har jag ett helt ologiskt, men ack så existerande toksug efter ostkaka...? Varför det liksom? Ostkaka med sylt och kanske lite lite grädde? Micket mystico!
Det fanns såklart ingen ostkaka hemma, så nu knaprar jag havrefras! Men det funkar det med.

Igår var det kalas hemma hos Taanieel. Micket trevligt. Jag var lite rastlös efter en lång dag på jobbet så jag var jättesugen på att gå ut och dansa. Men det var jag ensam om tyvärr. Sanna försökte hjälpa mig i vårt halvhjärtade försök att styra upp saker och ting, men folk var extremt svåruppstyrda! Så det blev hemåk för Miss Henry. Men det var ju uppenbarligen en utmärkt idé eftersom jag slapp bakisheten idag! Very happy!

Idag ska vi ut till väsby och hälsa på mammsen och pappsen i stugan. (dom har en liten stuga i ett koloniområde som är såå mysigt under sommarhalvåret!) Det ska ätas lite gott och spelas lite kort. Myspys!
Sen efter det vankas det nog en lugn och skön filmkväll hemma i soffan. Härligt ju!

Ostkaka!!

Thomasen ligger fortfarande och sover. Himla slöhög! =) Men å andra sidan så ligger nog mammsen och pappsen oxå och snusar fortfarande, dom va på 50-årskalas igår. =) Bara jag som kommer va obakis!

Imorgon ska jag och PrincessBarbie till Hard Rock Café och mingla! Hon får gratisbiljetter för att hon e så himla snygg! Och jag hakar liksom bara på! Kan det bli bättre?? Ser fram emot det gumman!

Oj nu fick jag ett USA-ryck! Jag får såna allt oftare nu...Jag är så jävla jävla sugen på att åka dit igen!! Vill känna dofterna och värmen (i Florida) igen!! Och handla kläder på Papaya! Det måste vara en butik som är helt och hållet skräddarsydd efter min smak! Så himla fina kläder! Och billigt är det också!  Och så vill jag äta en meny 7 på tacobar! Finns inget som är godare! Det är nån sås i enchiladasen som man bara kan dööö för!!
Jag hoppas att lillasyster Sandra kommer ihåg att vi ska åka "over there" när vi har råd! Men hon kanske ska komma hem till Svedala först! =P

Nej, nu ska jag sminka mig lite!

PussPåSig! //PrincessBambi

Hejdå Sefen!

Min lilla fina schizofrena chef har nu officiellt slutat, vi firade av henne igår med tårta, skumpa och billig bira på Lion Bar. Det var hon värd!
Vem ska jag nu prata daensk på jobbet med? Vaa?? Micket fina stunder! =)
Har varit CP-trött idag, fast det inte blev så sent igår...Och imorrn blir det jobb i Täby Centrum. Det är typ värsta evighetsprojektet att ta sig dit, men är man pengakåt så är man =) Vi får väl se hur det går. Ledig på söndag iaf, så imorrn blir det en liten sammankomst hos Taanieel och Keermit! Micket trevligt!
Det sitter ett gäng grabbar och spelar kort cirka 75 centimeter bakom mig. Thomas har gubbkväll. Well.
Jag ska lalla vidare nu och snart blir det bingen!
PussPuss! //Bambi

Nachos!

Hahaha! Jag måste måste måste berätta en tokrolig sak som hände på jobbet! Eller två. Här kommer den första:

En tant (för ovanlighetens skull) lutar sig över kassan. Hon menar nog inte att skrika för allt vad lungorna bär, men gör det ändå eftersom hon förmodligen inte kan höra sin egen röst:
- Vart kan man köpa naaachoooos???

Jag tyckte detta var en smula underligt, men svarade:
- Ska du laga dom själv eller vill du äta ute?

Tanten tittar på mig som att jag var djävulens tredje kusin och skriker:
- Jag sa att jag letar efter naaaaaaaaacchhhhooooooosssss till min gubbe!!!

Henry orkar inte ta reda på tantens behov utan säger bara:
- Jaa, tacobar har ju goda nachos. Och så kan du ju ta med dom hem om du inte vill äta där.

Ojojoj. Tanten förbannar alla ungdomar i världen med sin flackande blick.
- Men jag ska ju ha en N.A.T.T.S.K.J.O.R.T.A!!!!!!!!!!!!

Hahahahahahahah!!! Säg det då för guds skull!!!! Oh Lord.



Sen var det nummer två, men jag tror att man "had to be there" för att hajja:

Det var en två meter lång och två meter bred karl som kom in och var allmänt bisarr. Han skulle ha en bestickslinda till sina silverbestick. Sanna hjälpte honom och jag lyssnade. Han pratade bebisspråk! Kusligt! Och låt mig säga, riktigt riktigt bisarrt. Sen började han köra touretts-stilen och upprepade ordet "putsduk putsduk" i falsett!!
Jag har aldrig ansträngt mig så mycket för att inte titta på Sanna och dö av skratt!! Men det ryckte i mungiporna vågar jag lova!
Putsduk! Putsduk! Putsduk! Putsduk! Putsduk! Putsduk! Putsduk!

Jag är helt övertygad om att det ligger en psyk-mottagning vägg i vägg med PUB-huset! Hur förklarar man annars dessa extrema personligheter?? Eller är det bara vi som tycker att precis allting är roligt? Jag vet inte.


På torsdag slutar Sefen Sanna (hon e finne). Micket tråkigt! Vilken annan arbetsplats har jättefina egenritade bilder på spöken och ledsna falukorvar i lunchrummet? Jag kommer inte på en enda!


Idag är det tvätt/städdag hemma hos Henry & Tottis. Me no like!

Fast ju snabbare vi sätter igång, desto snabbare e vi klara.

I love you looongtiiiime! Ten dooollaahh! //Bambi


Se mig bara för den jag är...

....inte för någon annan.

Fan vad folk är bra på att skyffla in alla människor i fack. En miljon olika fack finns det, men ändå vet alla om dem allihop. Det finns (för att nämna ett par stycken): Bögfacket, Besserwisserfacket, Töntfacket, Coolfacket, Greenpeacefacket, Lyckligtkärfacket, Olyckligtkärfacket, Desperatsingelfacket, Fjortisfacket, Tantfacket osv osv i all oändlighet...
Och det är naturligtvis inte så enkelt att vi bara passar in i ett fack! Ponera att du är en olyckligt kär bög som råkar vara vegetarian, jamentitta! Tre fack redan där. Sen har du säkert vissa intressen också. Ytterligare ett par fack till. Personlighet? Minst ett fack till.

Jag bor i blondinfacket.
Brunetter hatar blondiner för att dom tror att dom e så jävla snygga.
Blondiner hatar andra blondiner för att dom tror att dom e så jävla snygga.
Killar hatar blondiner för att dom ska ha så jäävla mycket uppmärksamhet och alltid blir för fulla.
Föräldrar hatar blondiner för att dom måste oroa sig så himla mycket under greklandssemestern.
Lärare hatar blondiner för att dom är dumma.

Man har det inte lätt!

Varför inte bara leva lyckliga tillsammans? Ska det va så jävla svårt?!

************************************************************************************************************************

The Tottis is back! Myys! Jag å Ullis va å hämtade honom på Cityterminalen igår. Han va grinig för att han va bakis, men det va mys ändå. Fast han luktade lite illa. Men han duschade så fort vi kom hem. That´s my poopie!

Annars har helgen varit trevlig överlag. Jobbat, umgåtts med fröken Ullis en del, vilat upp mej och så.

Idag var det kallt som satan! Jag var iofs väl förberedd på det, för mamma har tjatat om det i flera dagar. På måndag kommer det snöö!! På måndag blir det kaallt!
Jag lider med dom som inte var förberedda! Vilket bakslag, huh?
Men till helgen ska det bli varmt! (för det har mamma sagt!) =)

Inte ett endaste påskägg fick man i helgen! Fast jag gick ju aldrig på påskmiddagen hos mormor så jag får väl skylla mej själv litegrann. Skulle va gott med lite godis...

Nej nu är det The Hills på Mtv!

Lovesilovesilove!!! // Bambi


Jag ska få en Bambi!!

Ja, det är jag igen. Jag har redan kommit ut ur "jag-har-inget-liv-garderoben", så jag har ingenting att dölja!

Men jag kom på en sak och blev glad! Jag ska få en alldeles egen Bambi av Älsklings-Cissi!! I påskpresent!
En jättefin nyckelring med Bambi på!!! Och fin sminkväska och spegel =) Jag älskar dej! Och du ska få nåt fint så fort jag har råd!! *promise*

Jag kanske ska dra Bambi-historien när jag ändå har tid? Mitt nickname som kommer från väsby-tiden.
Vi brukade alltid va ute på dåligheter i väsby, och alla bodde i samma område så vi hade alltid sällskap hem.
Vi brukade snedda över en fotbollsplan som alltid var hal. Antingen var det is på den, eller så var det lerigt. Kombinera det med en avsevärd promille halt och höga klackar så har ni...taadaa!! BAMBI!!! Det var en killkompis som började kalla mej det, och alla hakade såklart på. "Kom nu Bambi så går vi!!!
Det var tider det!


**************************************************************************************************************
Lilla finaste Cissi-Gumman! Jag älskar dej!! 



*************************************************************************************************************

Med risk för att låta tjatig, eller kanske till och med besatt; Lillasyster, jag saknar dej & älskar dej!






***********************************************************************************************************

Och Barbie-Doll, grymma grymma bilder! Jag ska skryta för alla att jag känner dej när du blir världskändis! Love u girl!

(hade ingen bild att flika in på dej, filååt!)  =((

What to do or not to do?

Fan. Har nog aldrig varit såhär rastlös! Fortfarande ingen DonThomaso i sikte och ingenting att göra!!! Jag har inget leg. Jag har 1 krona och 93 öre på kontot. Har sett alla filmer vi har minst två gånger.
I vanliga fall skulle jag äta. Vadsomhelst. Men det finns inget att äta. Eller, det finns ju falukorv och "matigheter", men nu menar jag något gott. En godispåse skulle nog kunna rädda mitt liv just nu.
Jag är trött på tv:n. Jag har inget att läsa. Ingen att prata med. Det enda som fanns kvar var att gnälla i bloggen.
Jävla Jamie Oliver på tv. Hurt-fjärt! Bara för att han har nåt att göra!
Tänkte gå ut och springa. Men sen kom jag på att det är förhållandevis sent, och det betyder att våldtäktsmännen och rånarna har sammanträde i vartenda gathörn. I´ll pass.
Ullis e i dalarna, och alla andra bor för långt bort. Det kryper i hela mig!!! Till på köpet så kommer jag missa DaBabes skojjiga fest imorgon för att jag måste jobba. CRAP!
Ångrar att jag inte tog med mej 3-4 godisar från skålen på jobbet...Det enda som hjälper i en sån här situation är socker. Provade att dämpa abstinensen med mina tant-suketter men det hjälpte inte.
Har en banan i handväskan. Men den måste jag spara till frukost imorgon, för det är nog inte så bra att starta dagen med falukorv.
Jävla jävla jävla Thomas!!!!!!!!!!!!! Allt är ditt fel! (jag ber om ursäkt redan nu, för jag vet att jag inte kommer känna såhär imorgon) Men jävla jävla jävla dej!!!!!!!!!!!!!
Och det plingar konstant i den där förbannade "meet your messenger-grejen"! Flintskalliga gubbar från hela sverige som "vill lära känna mig lite bättre". F**K YOU!!!!! Vem faan tror ni att ni är?!? Eller hur fan tror ni att ni ser ut?!?

(oj, det blev lite mycket heta känslor på en gång där...) I´m sjo sojji.

Det här är inte likt mig. Jag brukar inte vara bitter. Jag brukar inte vara sur. Men för guds skull förstå mig:
JAG BEHÖVER SOCKER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mamma!



Jävla dumma själviska elaka finaste Thomas!



image3



Nu har jag tjatat på FarbrorFia i flera veckor om att hon ska uppdatera sin blogg. Det är som att öppna en historiebok varje gång man går in där. "Idag kom Gustav Vasa förbi på en kopp te, typ"...
Och nu när hon väl har skrivit ett nytt inlägg så blev jag deprimerad. Vaddå semester?! Det har jag inte ens tänkt på!! Kan man köpa flygbiljetter på springnota? Nåväl, ingenting är omöjligt!

En bra nyhet (eller ett "kanske") som värmde mitt hjärta imorse: Lillasyster kanske kommer hem redan om två månader!! Ingen skulle bli gladare än jag! Sakna sakna sakna!

Dumma dumma Tottisen!!! (på tal om ingenting)



Såg en kul film igår hos Sanna! Top Secret! JÜRGEN!!! Hahaha. En micket micket ung Val Kilmer som faktiskt såg skaplig ut om man kisade med ena ögat och ignorerade den guppande frisyren! Det närmaste sex jag har kommit på en vecka!

Förbannade Skit-Thomas.

Som ni märker så är jag  "lite ur balans" just nu. Det går över. Jag behöver choklad om jag inte ska få ligga!!!

Fred på jorden!   //Bambi

Outstanding drama!

Jag talar förstås om Desperate Housewives! Såå jäällaa braa!! I vanlig ordning låg jag å duna i soffan, men missade bara en kvart =) Good little girlie! Nu är jag utvilad och klockan är snart halv 12. Vad ska man göra hela natten utan The Thomas hemma? Hmm. Läsa en bok? Jay Leno e ju snart oxå...Jag hittar nog på nåt.

Haha! En kund som beskrev mej för Sanna på jobbet: "- Jaa hon hade en blond hästsvans. Hon var inte smal. Men inte tjock. "
Bra där!

En annan sak som alltid går hem är när mammaledig kvinna ca 30 år säger till snorigt barn: "- Ge den till tanten i kassan!"
Dra åt helvete. Tack! Välkommen åter, 30 dagars öppet köp, spara kvittot!

Gubbe ca 78 år: "- Tack för hjälpen lilla Kajsa!"
Ehh. What the f***? Ja visst, varsågod! Ehhehe. Välkommen åter, 30 dagars öppet köp, spara kvittot!

Tant ca 60 i telefonen: "- Jaahaa jag uundraar om ni har teflon?
Förvirrad Henry: "- Ehh, vad menar du nu?
Tant (skriker): "Jag sa har ni teflooon???
Ännu mer förvirrad (och smått irriterad) Henry: "-Teflon-vaddå?"
Tant: "- Teflonbelagd stekpanna!!!!
Henry (smått road nu): "- Nej tyvärr, du har nog kommit fel! Vi säljer smycken här.
Tant: "- Jaha.....(paus) Har ni Karl Laine (finsk smyckesdesigner, Henrys anm.) då? "
Henry: "- Ja. Jo, det har vi faktiskt!"
Tant: "- Då kommer jag förbi!
Henry: "- Visst, du är välkommen! Tack, hej.
*klick*

Totally normal.


**********************************************************

Blev nästan fälld av Torsten häromdagen!!! (vår lilla råtta som bor i busken utanför huset och som vi sakta men säkert lärt oss att älska)
Han har en tendens att springa ut ur busken just när jag går förbi och kila över mina fötter. (gärna när man har typ sandaler på sig på sommaren så man känner dom små fossingarna över huden)
Samma sak den här gången. Fjioong! Så kilade han över. Jag stannade till för att inte trampa ihjäl honom. Då mina vänner: Backade han!!! Han kilade baklänges över fötterna och tillbaka in i busken!!! Trodde inte råttor hade den motoriken...Men nu är det ju Torsten vi pratar om förstås! Han höll allvarligt på att fälla mig, eftersom jag blev så paff att jag nästan tappade balansen! Måste ha sett ganska kul ut! =) Lilla fina Torsten!

Jag ska bli råtta när jag blir stor!

Melikeyou! // Bambi



Blir man schizofren av att bo själv?

Jag blev rädd idag. Det är inget konstigt i sig, eftersom jag är fröken livrädd upphöjt i 32, men idag blev jag rädd för mig själv. Jag stod i köket och gjorde en omelett. Jag hör att nån frågar :
"-Fetaost, är det så jävla gott egentligen?"
"-Ja! "
Förutom att det var jag själv som frågade (och svarade) så var det ju säkert helt normalt!
I´m freakin´myself out!!!

Thomas åkte på träningsläger i fredax. Dom åkte hem igår, men han trillade av bussen i Jönköping.
Typiskt Thomas.
Han tyckte han skulle stanna där en vecka å typ jobba lite & kröka lite. Stackars mej. Idag luktade jag på hans tröja innan jag gick till jobbet. Jag vet att man inte ska erkänna såna mentala snedsteg, men jag bjuder på den!
Miss u sweets!!

Helgen har varit förhållandevis lugn. Fika och filmmys med barbie på fredagen, jobb på lördagen och sen hem till morsan och farsan på middag in the Väsby. Sen hade Fimon fest i märsta, och det påstås även att vi var ute och dansade. (=ramlade) Men jag väljer att inte tro på såna dumheter. =) Tack för färdtjänsten Fia & Rut!

Igår vaknade jag hos Fimon (Fia + Simon om ni skulle undra) och hade lite bakismys på förmiddagen.
Sen tillbaka till väsby för att hämta mina grejer & lunch med Fia & Sus. Mys!
Sen hem till Ullis. Vi klämde två töntiga chick-flicks och åt nötter. Det va oxå mys. Kom inte hem förrän vid 12 så det va en lång dag. Och idag har jag jobbat. Mycket folk på stan (påsklov?) men inte mkt kunder. Det var precis som vanligt. Vart ligger toaletten? Public street? Dea? Herrkläder? Vad som helst förutom smycken!? *suck*

Nu ska jag göra te och ha en givande diskussion med mig själv. Because that´s who I am. Eller blir det who we are? Knivigt.

Mental health darlings!    //Bambi