Snart ramlar jag ner i ett hål.

Jag har sån jävla otur! Kombinerat med en medfödd defekt som kallas obotlig klumpighet blir varje dag en kamp för överlevnad. Idag blev jag attackerad bakifrån av ett bord. Pang! Henry = Ringaren i Notre Dame. Den är fint.
Sen skulle jag ta på mig myströjan för att palla mig iväg till Ica. Fick en nål i magen. Ja, det var var ingen annan än undertecknad som hade placerat denna förrädiska nål i tröjan, där kommer den medfödda defekten in i bilden. Men bordet with a license to kill tar jag inte något som helst ansvar för. Aj aj aj! Mycket mörbultad människa.
Thomas sa att jag snart ramlar ner i ett hål och försvinner för alltid, och det ligger nåt i det. Meddelande till allmänheten: Om (=när) jag är spårlöst försvunnen, tala om för polisen att omedelbart lägga ner förundersökningen! Det var bara jordens naturliga immunförsvar som spelade sina kort rätt, och sög mig djupt ner i dess inre för att skydda sig själv från total förstörelse! Polisen har viktigare saker för sig!

Sen har vissa omständigheter gjort att jag inte har en krona på fickan. Och jag måste gå till tandläkaren! Har skjutit upp det i flera år nu! Jag hatar att vara pank!!! Det är en sak att vara kroniskt fattig, det livet har jag lärt mig att leva ganska bra vid det här laget, men att vara pank är en helt annan sak! Mycket frustrerande. Vi får hoppas att det löser sig.

Imorgon är det fredag. Totti åker på träningsläger med fotbollslaget kl 05.30. Mycket sakna! Jag ska jobba, träffa älsklingsbarbie över en fika, (kanske träffa Ullis, vad bestämde vi?). Sen får man se. Svårt att ha ett liv när man är pank. Hmm...Vad ska jag göra idag? Köpa ett paket tuggummi? Nej, visstfan! Jag hade ju inga pengar!
Men kanske inflyttningsfest hos familjen Fia/Simon. Länge sen jag träffade dom! (sakna!) Det bli nog mys.

Jag har som sagt varit sjuk i flera veckor sammanlagt. Och jag har hostat och hostat och hostat. Tror jag har hostat av några revben (Syster Fia, går det?). Det gör oont!!! Och därmed har jag inte kunnat träna. Henry = degklump.
Beach 2007, look out! Here comes the blob!
Mycket ångest.

Och ju mindre jag rör på mej, desto mer äter jag. Jag tror jag resonerar som när en gravid kvinna tänker "nu äter jag ju för två...", fast jag tänker "eftersom jag inte har gått mer än tre steg idag (jag använder till och med stegräknare!), så skulle jag bli fet även om allt jag åt idag var en stav selleri. Så jag kan ju lika gärna laga våfflor halv elva på kvällen!" Mycket hälsosamt!

Ring Anna Skipper och Lyxfällan omedelbart! Dom får göra ett special edition på mig. Äh, för all del, släng med Dr Phil också när ni ändå är igång! Finns inget som man inte kan lösa med lite terapi!

Nu ska jag äta. Igen.

Puss // The blob



Ledig onsdag!

Skönt att vara ledig idag när det är så fint väder! Jag och Tottisen ska snart ge oss ut i solen. Är fortfarande dunderförkyld, men det känns inte som man ligger i soffan med en kopp te en dag som denna. Ikväll kanske...
Har sovit gott inatt, det är första gången på länge eftersom jag har min jävla hosta som har en mission om att förstöra mitt liv. Ful blir man också när man sover dåligt, ögonen har varit alldeles grumliga. Har sett bakfull ut dom senaste dagarna, och det är inte en smickrande look. Förkyld + insomnia = ful. Sådetså. Har en massa b.u.s- ränder på kroppen oxå, måste skrubba mej ordentligt och sen börja om på nytt. Värsta projektet. Men det blir fint efter några dagar. Solar inte solarium längre, är livrädd för att få rynkor och elefanthud. Och cancer förstås. =)
Gud vilket tråkigt inlägg, väntar på att The Thomas ska fixa klart frillan så man kommer iväg...
Men jag kommer tillbaka med friska (ja, allt är relativt) tag!
So long babes!

So this is me.


I'm not scared of dying

I just don't want to

If I stopped lying I'd just disappoint you

I come undone

....nåt att tänka på.


Sova. Jobba. Äta. Sova. Jobba. Äta. Sova dåligt. Jobba. Äta för mycket. Gaaaaaahhhhhhh!!!!!!!!!
Jag är så TRÖTT på att allt är likadant hela tiden!! Har alltid trott att jag inte trivs med förändringar, men det här är ju larvigt. Nåt måste hända! Och nåt är ju faktiskt på gång att hända...VÅR!!! Alltid nåt.
Jag tycker om mitt jobb, jag är omgiven av smycken hela dagarna, och jag jobbar med människor jag tycker om.
Men jag gör ingen skillnad. Jag kommer inte hem på kvällen och tänker, gud vad stolt jag är över att ha lyckats med mitt jobb idag! Jag kommer hem och tänker, jaha det var det det. Vad blir det till middag? Vad ska jag ha på mig imorgon då? Ska jag verkligen träna ikväll? Varför är Desperate housewives inställt för att det är hockeymatch? Varför målade jag utanför med det svarta nagellacket när jag inte har nån remover hemma? Varför älskar jag schweizernötchoklad så mycket att jag vet hur det stavas, när jag kräks av vanlig mjölkchoklad? Varför spillde jag blåbärssoppa på dom ljusa jeansen? Varför är kylskåpet aldrig fullt, som det alltid är hemma hos mamma och pappa? Varför skickar folk skräpmail? Varför ligger inte fjärrkontrollen där jag la den sist?
Alltså: En miljon förvirrade småtankar som brottas och bits för att bli den som får min odelade uppmärksamhet till slut. Men dom är så många och så virriga att jag inte pallar lyssna på dom. Och jag har hört att om man inte använder hjärnan så ruttnar den. Och börjar lukta konstigt. Det skulle inte passa min image att lukta konstigt.
Min gravsten lyder: Här vilar Henrietta. Hon gillade julmust. Sen hände det väl egentligen inte så mycket mer...

Hjälp! Hjärnan rymmer!

Är så förkyld att det känns som att hjärnan rymmer. Genom näsan. Fresh. Märk väl att jag var sjuk för senast två veckor sen. Vissa har det bra!
Har trots elaka baciller varit lite produktiv idag; jobbat, träffat Annanas på stan och storhandlat med fröken Ullis.
Vi åkte till Willy´s i Rissne, för vi tänkte att man lär ju inte kunna hitta billigare mat än i en lågprisaffär i ghettot.
Ehh. Vi kommer dit. Vi börjar fylla våra kundvagnar. En röst: Bästa kunder! Vi stänger nu varuhuset! Ehh. Äh, vi fortsätter handla, vad ska dom göra, slänga ut oss?! En röst: Bästa kunder! (smått irritationsdarrande röst) Vi stängde varuhuset för 10 minuter sen! Var vänliga avsluta era inköp och gå till kassan! Ehh. Äh, alla andra kunder ser ju förhållandevis lugna ut fortfarande, vi fortsätter handla! En röst: Era jäääävlaaa idiothelvetesskitkunder, jag ska personligen hälla kokande rapsolja i ögonen på er om ni inte försvinner härifrån nuuuuuuu!!!!!!!!
Ja, jag överdrev. Lite. Mycket bakfull personal som hatar sitt jobb (och eventuellt sitt liv) + många tidsoptimistiska kunder = inte a match made in heaven! Nu vet vi det. Over and out.

Lillasyster!

Baby, jag saknar dej ännu mer nu när jag har fått tag i dej på msn! Saknar våra låånga kvällar framför spelmaskinen, saknar tisdagspåsen och onsdagspåsen. Saknar deej!! Jag vet att tiden kommer gå fortare nu, våren och sommaren kommer säkert flyga förbi och sen är du hemma igen! (förhoppningsvis) Trodde aldrig ett år skulle kännas så långt när jag träffade dig sist på pizzerian i runby. När vi försökte låta bli att böla, eftersom vi "snart skulle träffas igen". Men "snart" är ju en evighet!!! Så här himla sentimental är jag nästan aldrig. Men jag älskar dig ju, och jag vill ha dej här! Egoistiskt, jag vet. Och jag VET också att du har det hur bra som helst, och jag vill ju att du ska ha det hur bra som helst. Lilla fina lillasyster, jag tänker på dig!

image2

Just another manic monday...

Så har det varit helg igen. Fredag = förfest + somna i en hög med Cissi. =)
Lördag = hundvakt åt Helens hund Ludde tillsammans med älsklingscissi + förfest med barbie & co + partybåten. Måndag = inte utvilad. Men inget ovanligt i det. =) Hälsa på mammsen efter jobbet, snylta lite kaffe, blev lite kindnypsmisshandlad av hennes kvinnliga kollegor, handlade mat för dom sista slantarna (lööneen vart äär doo?).
Snöstorm mitt i våren = inte okej. Pumps + snöstorm = ännu mindre okej. Antar att jag får skylla mej själv som vanligt. =)
Åt en stor fruktsallad nyss. Enda kruxet var att den kom till världen på en lökskärbräda. Ehh...Hur kommer det sig att löksmak raderar ut jordens alla andra smaker? Är helt övertygad om att lökaromen skulle överleva en kärnvapenexplosion. Och en till istid. Och ett tredje världskrig. Keep up the good work, lök! =P

So long honeys! // Me

Ensamtänk.

If you need to hurt me, hurt me softly. If you need to leave, leave me fast.

Please don´t say I love you, those words touch me much too deeply. They make my core tremble.
Don´t think you realize the effect you´ve had on me.
And please don´t look at me like that, it just makes me want to make you near me always.
And please don´t kiss me so sweet. It makes me crave a thousand kisses to follow.
And please don´t touch me like that. It makes every other embrace seem pale and shallow.
And please don´t come so close. It just makes me want to make you near me always.
And please don´t bring me flowers. They only whisper the sweet things you would say.
And don´t try to understand me. Your hands already moved too much anyway.
It makes me want to make you near me always.
And when you look in my eyes, please know that my heart is in your hands.
It´s nothing that I understand, when I´m in your arms you have complete power over me.
So be gentle with me please, cause your hands are in my hair, but my heart is in your teeth baby.
It makes me want to make you near me always.
Want to be near you always.

Fick en stund för mej själv och ville dela med mig av mina tankar och så.

Ta hand om varandra!

The brightest flame burns quickest.

Finns det nån mer omotiverad väntetid på jorden än den då man BARA väntar på att mp3:an ska ladda upp batteriet till en acceptabel nivå innan man får ge sig ut i våsolen? Ikke.
Fredag idag = BIG BIG plans for Miss Henry! (eller njaa). Ska få träffa Cissi-älsklingen iallafall, och det är ju alltid wonderful news! Tottis-gubben åkte till jobbet imorse och jag har varit vaken sen kl 7 eftersom det blir ljust så tidigt nu (nej, jag klagar INTE).
Igår var ännu en härlig dag, tog en låång promenad på morgonen, efter det åkte jag in till stan och mötte upp farsgubben över en lunch. Sanna anslöt till sällskapet, jag fick med avundsjuk beundran rota igenom hennes shoppingkassar, fina fina saker! (morr). Jag vill oxå ha pengar!!! (tror att ekvationen lyder: mindre kröka = större shoppingkassa?) Sen begav vi oss norrut, närmare bestämt mot The Väsby där det vankedes mys-middag hemma hos Hjärtat Jenny som precis har flyttat till nytt. FIN lägenhet, GOD mat!! Good combination!
Fick komma hem till Hjärtat Sanna först å kolla igenom hennes garderob ifall det va nåt jag ville ärva. Det var det! Henry = happy! Fina nya kläder alldeles gratis!! Yiiiihaaaaa!!!
Det var det. Och idag ska jag promenera runt sjöarna här i sumpan (och snegla nervöst på svanarna som absolut ska vara ivägen där man går och samtidigt se attacks-benägna ut för att människor tar sig friheten att vara i närheten) Brrr. Dom ÄR obehagliga, säg vad ni vill!
Expressens löpsedel lördagen 17/3 2007: Kvinna ihjälhackad av rabiessmittad svan på vårpromenaden! *ryyyseer*
Jag är inte paranoid, neej!
Hade velat att lilla Ullisen skulle va hemma i helgen så man fick träffa henne oxå men hon skulle upp till dalarna och fira bröllopsdag. Inte sin egen dock.
En sak som jag inte förstår (bland många andra förstås) är varför folk shoppar loss på alla nätbutiker runt om på webben? Believe you me, jag VET hur mycket fina grejer det finns och att det är svårt att låta bli, men sedan jag började använda ebay så känns det onödigt att betala 3 ggr så mycket någonannanstans. Allt och lite till hittar man på ebay! I´m lovin it! (Fast jag måste vara ärlig och säga att det har dykt upp ett och ett annat paket från asos oxå här i stugan) =) I´m weak!
Hoppsan, nu är det vänner på TV! Och lite frukost i kylen om man har tur =)

Love u my babies!! *poooff*

Joråsåatteehh...

Jag fick damp. Min soffa behandlade inte min träningsverks-stjärt så bra. Datastolen skönare.
Får väl knappra lite till hära.
JO! Jag har nåt att komma med! Igår när jag stod ute på hötorget på rasten och tittade på fåglarna (eller de blåa camelerna om vi ska vara uppriktiga) så såg jag nåt otroligt. Och det otroliga är att det för mig var en insikt att det ens var något otroligt. (ehh?) En kille kommer från ena hållet. En annan kille från andra hållet. Dom ska visst träffas där. Dom är visst värsta bra polarna. Och hör och häpna: DOM KRAMAS!!! 
En grabbig jag-gillar-dej-som-faan-men-skulle-aldrig-tala-om-det-kraaaam!!
Jag blev alldeles varm i kroppen. Och poletten trillade ner, varför var det en sån aha-upplevelse..? Jo, för att killar kramas nästan aldrig! Vad är egentligen dealen med den där grabb-polare-hälsningen?? " Vi har känt varandra å vart sjukt bra polare sen lågstadiet, men när vi träffas så TAR VI VARANN I HAND!?! " Kom igeeen nuu kiillaar!! Våga kramas!! =) Ja, det var veckans highlight!

Vänner det behöver man. Jag älskar dig CissiStumpan, kommer alltid finnas här för dej och jag vet att du finns här för mej! Du är mina vingar oxå!!! PussPåDej!
"LillaSyster" saknar jag som faaaan, dax att komma hem snart?! Vad är Australien mot detta vackra Svedala? (okej, du kanske har en poäng) =) Love you som fan iaf!

Sanna å Jenny är oxå saknade! Ni är iaf kvar i landet! (än så länge)

Mina "gamla" vänner, FarbrorFia å Liind å DaBabe, glad att ni finns kvar (i varierande grad) i mitt liv! Puss!

Anledningen till att man aldrig ska nämna några namn i en sån här situation är att man ALLTID glömmer viktiga människor! Men ni vet vilka ni är, och ni vet att ni betyder allt för mig!

När vi ändå är sentimentala och lite rosa-luddiga i kansterna vill jag nämna min älskade farmor. Hon fick sina vingar för två år sedan.. Jag tänker på dig varje dag faa-moo!! *RIP*

Much love folks!

//Bambi




Hold on to your panties, cuz here I come!

Dax att börja blogga nu. Det är himla kul. Och underbart onödigt. Plus att alla andra gör det. Går att likna vid rökning, och röker gör jag ju redan. Makes sense? Inte mycket.

Nåväl, här e jag iallafall. Lediga dagen har varit lagom välfylld av aktiviteter, gymmat lite, städat lite, gosat lite, bråkat lite. Well.
Ser fram emot helgen, trist att vara den enda som e ledig vissa vardagar, men på helgen så vaknar folk till liv. Balloobaa!!

Annars har veckan hittills vart lugn, träffade Lilla Linda Barbie Doll, nyss hemkommen från Thailand. Mys! Ska ta en svängom i helgen å catcha up lite.

Svårt att ägna Seinfield den uppmärksamhet det förtjänar samtidigt som man koncentrerar sig på att skriva onödiga saker...Får välja Seinfield den här gången faktiskt. But I´ll be back! Toodles!